Egyedi bútor

A legkülönfélébb anyagokkal és kiegészítőkkel dolgozva rendkívül egyedi megoldásaink vannak Ön számára, ha éppen új irodáját vagy üzletét szeretné berendezni.

 

Széria bútor

Széria bútorral gyorsabban rendezheti be jó minőségű, hosszú élettartamú bútorokkal irodáját. Előnye, hogy több lépésben alakítja ki irodáját,később könnyedén bővítheti azt.

 

Polikarbonát / Plexi

polikarbonát lemezek előnyös tulajdonságaik és kedvező áruk miatt jól alkalmazhatóak olyan helyeken, ahol természetes fényre is szükség van, vagy a könnyű kivitelezés a cél. Beépítésről...

 

Cégünkről

Figyelem!
 
Polikarbonát lemez vásárlásakor a felhasználó különböző megjelölésekkel/jelzőkkel találkozhat, melyek jelentésével érdemes tisztában lenni.
 

- ECO: újrahasznosított alapanyagból készült.

- könnyített: kevesebb alapanyag felhasználásával készült, így a fizikai behatásoknak ( pl. jégeső ) kevésbé áll ellen.

- UV-védelem: vagy a felületén ( egyoldali, kétoldali védett ), vagy anyagában védett lemez.

- átlátszó fóliás: márkajelzés, gyártó megnevezés nélküli lemez, melyről nem megállapítható a lemez származása, tulajdonságai

 
A kevesebb, vagy gyengébb minőségű alapanyagból készült polikarbonát lemez élettartama, tartóssága rövidebb lehet. Az UV-védelem nélküli lemez néhány év alatt elszineződik.
 
Tehát hosszútávon az OLCSÓBB DRÁGÁBB...
 
Tapasztalatok szerint a gyengébb minőségű, UV-védelem nélküli polikarbonát lemez alkalmazásakor már 2-3 év után esztétikai és minőségi problémák jelentkeznek, ellentétben a kiváló minőségű ( és sokszor kevésbé drágább ) polikarbonát lemezekkel, melyekre a gyártók 10 év garanciát is vállalnak, az élettartama pedig 15-20 év is lehet.