Egyedi bútor

A legkülönfélébb anyagokkal és kiegészítőkkel dolgozva rendkívül egyedi megoldásaink vannak Ön számára, ha éppen új irodáját vagy üzletét szeretné berendezni.

 

Széria bútor

Széria bútorral gyorsabban rendezheti be jó minőségű, hosszú élettartamú bútorokkal irodáját. Előnye, hogy több lépésben alakítja ki irodáját,később könnyedén bővítheti azt.

 

Polikarbonát / Plexi

polikarbonát lemezek előnyös tulajdonságaik és kedvező áruk miatt jól alkalmazhatóak olyan helyeken, ahol természetes fényre is szükség van, vagy a könnyű kivitelezés a cél. Beépítésről...

 

„BEFEKTETÉS A JÖVŐBE”

"Kapacitásbővítő fejlesztés az M-Wood Kft.-nél"

Az M-WOOD Bútor Kft. bátonyterenyei telephelyén asztalos ipari bútorok gyártáshoz vásárolt meg egy porelszívót, egy megmunkáló központot és egy mobilelszívót a SZÉCHENYI 2020 program keretében elnyert 22,98 millió forintos támogatás segítségével.

 

 A társaságot 2014-ben magánszemélyek alapították Bátonyterenyén, asztalosipari tevékenységet végez, elsősorban egyedi bútort gyárt, illetve konyhabútorok, gardróbok, hálószoba- és nappali bútorok, továbbá fürdőszoba- és gyermekbútorok, előszoba- és kisbútorok, irodabútorok tervezését, kivitelezését, gyártását és beépítését is végzi. Cégvezetésünk a partnereink minél magasabb szintű kiszolgálása érdekében vásárolta meg a támogatás segítségével a berendezéseket.

 Fejlesztésünk célja volt a versenyképességünk javítása a nagyobb hozzáadott érték tartalmú termékek gyártása. A társaságunk a beszerzett gépek segítségével bővíti a magas minőségű termékeinek termelését, így megőrizi versenyképességét a piacon.

 A projekt keretében megvásároltunk 1 db SCM TECH Z2 CNC megmunkáló központot és 1 db ALFARIMINI Gamma 3 mobilelszívó berendezést. A beszerezett eszközöket a faipar területén hasznosítjuk, mellyel a kapacitásbővítés és árbevétel növekedés mellett 15 fő munkahely megtartását és 2 fő új munkavállaló felvételét is biztosítjuk.

 A fejlesztés során beszerzett gépeket azonnal hasznosításba vettük, ezért a fejlesztés befejezését követően, azonnal integrálódott a társaságunk napi működésébe. A társaságunk megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszközök működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához.

  A projekt megvalósítása során beszerzett eszközök hozzájárulnak, versenyképességünk javításához és a bevételeink növeléséhez. A projekt során megvásárolt eszközök a minőségi technológiát testesítik meg, és mindenben megfelelnek az Európai Unió által támasztott szigorú biztonsági előírásoknak.

 A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, a közel 23 millió forint európai uniós támogatás segítségével.

A projektről bővebb információt a http://www.m-wood.eu/oldalon olvashatnak.
 

További információ kérhető:
Macsó Krisztián

Elérhetőségeink:

-Telefonszámaink:   06 (32) 700-051
  06 (20) 545-8726
 -E-mail címünk:   info@m-wood.eu

 

Projekt azonosítószáma:  GINOP-1.2.2-15-2016-02513
A projekt befejezése:     2017.01.03.
A támogatás aránya:       70%