Egyedi bútor

A legkülönfélébb anyagokkal és kiegészítőkkel dolgozva rendkívül egyedi megoldásaink vannak Ön számára, ha éppen új irodáját vagy üzletét szeretné berendezni.

 

Széria bútor

Széria bútorral gyorsabban rendezheti be jó minőségű, hosszú élettartamú bútorokkal irodáját. Előnye, hogy több lépésben alakítja ki irodáját,később könnyedén bővítheti azt.

 

Polikarbonát / Plexi

polikarbonát lemezek előnyös tulajdonságaik és kedvező áruk miatt jól alkalmazhatóak olyan helyeken, ahol természetes fényre is szükség van, vagy a könnyű kivitelezés a cél. Beépítésről...

 

2018 | 10 | 07.

 

Sajtóközlemény

„Széria bútorgyártási technológiai kialakítása az M-Wood Kft-nél"

 

A M-WOOD BÚTOR Kft. bátonyterenyei telephelyén 1 db Gabbiani P75 Táblafelosztó gépet és 1db SCM Olimpic K 360 élfóliázó gépet vásárolt meg a Széchenyi 2020 program keretében elnyert 15 millió forintos vissza nem térítendő támogatás segítségével.

A társaság 2014. július 30-án alakult M-Wood Bútor Kft. néven. A társaság megalakulásakor tevékenysége elsősorban az egyedi bútorgyártás. Jelen projekt keretében a 31.02 TEÁOR számú konyhabútorgyártás tevékenységét fejlesztette.

A társaság elérni kívánt célja volt, hogy kialakítson egy olyan hatékony szériagyártási tevékenységet, aminek köszönhetően új megrendelésekre tehet szert, ahol nagy tételszámban kell rövid határidő mellett kiváló minőségű termékeket szállítani. Ez a piaci lehetőség jelenti a társaság további fejlődését. A fejlesztés másodlagos célja volt, olyan magasabb hozzáadott értékkel rendelkező termékek nagyszériában történő előállítása váljon lehetővé, amely piacképes, illetve képes felvenni a versenyt a konkurens cégek termékeivel, mind minőségben, mind árban

Ennek keretében a vállalkozás beszerzett egy Gabbiani P75 Táblafelosztó gépet, mely segítségével a társaság egyrészt a gyártott mennyiséget tudja növelni, mivel nem egyedi, vagy kis szériás előállítással kell a bútorokat létrehoznia, hanem nagy szériákat állít elő. Másrészt a táblafelosztó berendezéssel a szabás folyamata sokkal pontosabban végezhető, az automatikus vezérlésnek köszönhetően. Ezzel a társaság jelentősen növelni tudja a termékeinek minőségét. Az SCM Olimpic K 360 élfóliázó gép segítségével a társaság növelni tudja, termelési mennyiségét azáltal, hogy a megmunkálási sebessége gyorsabb, mint a kevésbé korszerű élzáróké és képes vízálló zárást is készíteni. A vízálló zárásnak köszönhetően a társaság képes olyan terméket előállítani, amit magasabb áron értékesíthet a piacon.

 A pályázat keretében beszerzett berendezések korszerűek, az európai minőségi követelményeknek megfelelő berendezés.

A fejlesztés során beszerzett gépeket azonnal hasznosításba vette a társaság, ezért a fejlesztés befejezését követően, azonnal integrálódott a vállalkozás napi működésébe. A társaság megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszközök működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához.

 

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, a 15 millió forint európai uniós támogatás segítségével.

 

A projektről bővebb információt awww.m-wood.eu oldalon olvashatnak.

 

További információ kérhető:

Macsó Kriszitán

Elérhetőségeink: telefonszámunk:+ 36 (20) 333-8974, e-mail címünk: krisztian.macso@m-wood.eu

A projekt azonosítószáma:GINOP-2.1.8-17-2017-00090

Befejezés időpontja: 2018.09.29.; Támogatás aránya: 49,5%

A támogatás összege: 15 000 000,- Ft