Egyedi bútor

A legkülönfélébb anyagokkal és kiegészítőkkel dolgozva rendkívül egyedi megoldásaink vannak Ön számára, ha éppen új irodáját vagy üzletét szeretné berendezni.

 

Széria bútor

Széria bútorral gyorsabban rendezheti be jó minőségű, hosszú élettartamú bútorokkal irodáját. Előnye, hogy több lépésben alakítja ki irodáját,később könnyedén bővítheti azt.

 

Polikarbonát / Plexi

polikarbonát lemezek előnyös tulajdonságaik és kedvező áruk miatt jól alkalmazhatóak olyan helyeken, ahol természetes fényre is szükség van, vagy a könnyű kivitelezés a cél. Beépítésről...

 
Műszaki tanácsadás
 
Ügyfeleinknek ingyenesen segítséget nyújtunk a felhasználási módnak legmegfelelőbb anyag (polikarbonát, plexi, san, pvc , stb) kiválasztásban, az anyagvastagság meghatározásában, a felhasználandó segédanyagok kiválasztásában.
Kivitelezés a M-Woodnál
 
Átadott tervek, felmérések és személyes konzultáció alapján segítünk az anyagszükséglet (polikarbonát, plexi, kellékanyag) meghatározásában, elkészítjük a tételes anyaglistát.
 
Kívánságnak megfelelően a megvásárolt anyagokat beépítési méretre daraboljuk.
 
Igény esetén ipari installációkat, kivitelezést is végzünk. Lakossági polikarbonát vagy plexi előtető szerelést kiváló szakemberekkel rendelkező alvállalkozóink végzik.
Vásárlói igény szerint házhozszállítás is megoldható.
 
A nálunk vásárolt polikarbonát, előtető, plexi, dibond termékek orzságos kiszállítását megszervezzük.
Országos kiszállításunkkal hetente biztosan járunk az Ön környékén is!
 
 
Weboldalunkon kiválasztott és megrendelt termékünket házhoz szállítjuk. Szolgáltatásunk egész Magyarország területén elérhető.
Kiszállítási határidő: 1-4 hét
 
A SZÁLLÍTÁSI IDŐRŐL MINDEN ESETBEN TELEFONOS EGYEZTETÉS SORÁN ÉRTESÍTJÜK KEDVES VÁSÁRLÓINKAT A BÚTOR ÉRKEZÉSÉRŐL.
 
A szállítási díj kapuig ill. lépcsőházig szól. A beszállításra ami tartalmazhatja az összeszerelést is az egyedi díjszabás vonatkozik.